tag:blogger.com,1999:blog-7526516514958273062.post3290643139142634892..comments2024-03-07T11:14:53.795+01:00Comments on Froy's Køkken / Froy's Kitchen: Måske verdens nemmeste chokolademousse - og så er den mælkefrifroyhttp://www.blogger.com/profile/03652719841633668122noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7526516514958273062.post-54654671110825865232013-07-24T17:51:44.993+02:002013-07-24T17:51:44.993+02:00Må prøves - tak :-)Må prøves - tak :-)Sarahttps://www.blogger.com/profile/14031829517480513308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7526516514958273062.post-54824966058758152152013-07-24T13:40:35.639+02:002013-07-24T13:40:35.639+02:00Den er ikke så luftig, men den er cremet og tæt - ...Den er ikke så luftig, men den er cremet og tæt - slet ikke som en budding. Jeg plejer ellers at lave min chokolademousse udelukkende på chokolade og æg (smelt chokoladen, rør blommerne i, fold de stiftpiskede hvider i og stil på køl) og her er konsistensen næsten den samme :)froyhttps://www.blogger.com/profile/03652719841633668122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7526516514958273062.post-29747791624479064932013-07-24T13:14:38.707+02:002013-07-24T13:14:38.707+02:00Lyder lækkert- minder den i konsistens ikke mere o...Lyder lækkert- minder den i konsistens ikke mere om chokoladebudding end den luftige mousse? Kh SaraSarahttps://www.blogger.com/profile/14031829517480513308noreply@blogger.com