Hjemmebagte speltbunde, sojaflødeskum, hjemmelavet vaniljecreme og friske bær - mums! Jeg kan desværre ikke forsyne læserne med en opskrift, men det kan jo være konditoren lægger den ud på sin blog engang - måske når hun er færdig med 3.g!
Kageopskrift på Maias blog
I aften skal vi så have fødselsdagsmiddag, en fast tradition her i huset. Fødselaren må selv bestille menuen, men i år har hun ladet det være op til mig.
forret:
rødbede-æblesalat med honning-citron dressing og hasselnødder
ristet hjemmebagt spelt-landbrød
hovedret:
mørbradbidder med soltørret tomat, prosciutto crudo og salvie fra haven
flødestuvede svampe
hasselback kartofler
dessert:
små clafoutis med bær og æbler fra haven
Jeg skal nok prøve at huske at tage billeder!
The English Corner
The youngest member of the family is turning 15 today. We already had a birthday cake on Sunday, where Maia came by and made a delicious layered cake from scratch.
It was just as good as it looks.
Tonight we're having the traditional birthday dinner, and for once the menu has been left entirely up to me.
entré:
beetroot and apple salad dressed with honey-lemon and hazelnuts
toasted homemade spelt bread
main course:
pork tenderloin morsels with sundried tomatoes, prosciutto crudo and sage from the garden
creamed mushrooms
hasselback potatoes
dessert:
individual clafoutis with berries and apples from the garden
I shall do my best to remember to take photos.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar