søndag den 6. november 2011

Læserkonkurrence


Der er hektisk aktivitet i huset for tiden, og jeg havde nær glemt at få skrevet et indlæg om bloggens fødselsdag og den læserkonkurrence jeg havde planlagt. Måltiderne har været de rolige pauser i de hektiske forberedelser til en fransk rejsebogs-festival som jeg skal udstille på om et par uger.


Bloggen her har jeg nu hygget mig med i snart 3 år - det første indlæg er fra d. 28. November 2008. Jeg har efterhånden fundet en nogenlunde fast form til opskrifterne, billederne er blevet bedre trods elendige lysforhold i mit køkken, og jeg har endelig forliget mig med at mit opskriftsindeks nødvendigvis er et projekt der er evigt undervejs - det kan nu benyttes gennem menuen under blogtitlen (jeg undskylder for det rodede layout, det nye interface på Blogger bliver ved med at drille).

For at fejre bloggens fødselsdag laver jeg en læserkonkurrence:

Læg en kommentar og fortæl mig hvad du godt kan lide ved bloggen, så er du med i lodtrækningen om en hævekurv med lidt godt i.
Du kan deltage indtil søndag d. 27. Kl. 12:00, så trækker jeg lod blandt de indkomne kommentarer og poster vinderen her på bloggen på selve dagen.


Gyldent efterår og lune sjaler her på adressen.

14 kommentarer:

 1. hej Ea
  du har nogle gode opskrifter, og for mig, der har laktoseintolerans er det super, at opskrifterne er indrettet efter det.

  Jeg vil dog sige at laktosefri mælk og piskefløde er lettere tilgængeligt end mandelmælk... det lyder lækkert, men jeg er endnu ikke stødt på mandelmælk i detailhandelen...

  Åh jo og så har du også et pænt design :)

  keep it up!

  SvarSlet
 2. Hej Ea,

  Stort tillykke med bloggen :-)

  Jeg kigger forbi både i lyst og nød ;-) Det er skønt at følge med i dine eksperimenter - Det giver lyst til selv at eksperimentere...

  Ha' en fantastisk dag - kh Ina (ina.s@live.dk)

  SvarSlet
 3. Tillykke med de 3 år :-)

  Jeg er vild med de ting du laver fordi du har din hele egen stil. Det er lige mad for mig.

  Og så er din header med vafler den der får mig til at savle gang på gang :-D

  SvarSlet
 4. Hej Ea.

  Tillykke på bloggens vegne :)

  Også en kommentar fra mig: I første omgang havde jeg kun læst og fulgt dine kreative blogs - da det pludselig gik op for mig, at du kunne mere og andet end det :)

  Stemningsmættede billeder, og inspirerende opskrifter - som fungerer! Jeg glæder mig til at læse mere her på siden.

  Kh Nina/Kunster på køkkenbordet

  SvarSlet
 5. Hej Ea!
  Også et stort tillykke fra mig! :-)
  jeg elsker især din blog for dine lækre opskrift, også elsker jeg den måde du skriver på! Samtidig med at dine billeder bare gør én lækkersulten på nul komma fem! :-)

  //Marie

  SvarSlet
 6. Kære Ea,

  jeg har læst med på din blog et godt stykke tid, men tror faktisk ikke jeg har kommenteret herinde før. Den del er jeg knapt så god til!

  Jeg elsker din blog - fordi den er hverdagsagtig, uden at blive grå og kedelig. Du har smukke billeder og de skønneste opskrifter, og den kombination er for mig god inspiration!

  SvarSlet
 7. Tillykke med bloggens fødselsdag! :)

  Dejlig blog, med altid gode billeder.
  Der er altid hyggestemning med, det kan jeg godt lide ;)

  Mvh Sjønne

  Keep up the good work!

  SvarSlet
 8. Hej Ea

  Tillykke med bloggens fødselsdag :) jeg kan rigtig godt lide dine smukke billeder, dine inspirerende opskrifter og det overskuelige layout.
  Hav en dejlig weekend!

  /Anne Katrine

  SvarSlet
 9. Hejsa :)

  Stort tillykke med bloggen :)

  Jeg faldt lige over din blog på madblogs.dk. Undrer mig over, at jeg ikke har set den før. Men jeg glæder mig bestemt til at følge den :)
  Nu har jeg ikke fået kigget så meget på din blog endnu men de opskrifter jeg har set indtil videre ser lækre ud :)

  Mvh
  Martin
  Rigeligtsmør.dk

  SvarSlet
 10. Hej Ea,

  Jeg holder meget af den måde, du strukturerer dine indlæg på, og at der ofte er flere billeder (som oven i købet er af super kvalitet). Selve layoutet er overskueligt, og dine opskrifter ikke voldsomt avancerede (typisk) :-)

  De bedste hilsner,
  Sabrina H.

  SvarSlet
 11. Jeg er glad for at læse med hos dig da du skriver dejlig afslappet og kreativt :) din blog er skøn og uhøjtidelig.

  SvarSlet
 12. My Dear friend Ea. What i love about your blog is many things. The resepaies (opskrifterne) always tastes wonderfull, and the ingrediens is always delicate. That you bother to translate in into English is also a qualiti that many of our fellow Eu friends must like a lot. I never reed them in Engish, but i makes the blog awsom "blæret" that i is in two languages.Have you considered to make af svahali or France translation? The common "hyggelige" was you write the blog is personal and sweet. I just love your style. Love from a real bad spelling Dane.

  SvarSlet
 13. Hej Ea
  Først - tillykke med bloggens fødselsdag.
  Jeg er forholdsvis ny læser, faldt i - da jeg søgte efter en opskrift på yoghurt med revet æble. Så nu er din side fast læsestof og ih, hvor jeg og sikkert mange andre nyder godt af det.
  Fortsæt - fortsæt og rigtig god 1. søndag i advent
  Yvonne

  SvarSlet
 14. Super blog. Du er fyldt med masser af gode ideer.
  popper ind og kikker rimelig tit.
  Julekram fra
  Yvonne Ipsen
  yvonne.h.ipsen@hotmail.com

  SvarSlet