Jeg havde lige vænnet mig til at det var forår og så får vi en ordentlig dosis vinter igen - brrr! Det er jo ligefrem demoraliserende og så må der tages drastiske midler i brug. Som jordbær, helt udenfor sæsonen.
Nogle gange kan man være heldig at finde jordbær der smager som de skal, selvom de ikke er danske og lune fra jordbærbedet - så heldig var jeg desværre ikke denne gang, men de lignede da den ægte vare, selvom de mere smagte som umodne tomater. Jeg hjalp dem så lidt på vej med en god flydende blomsterhonning.
Opskrift:
1 håndfuld jordbær
1 dl sojayoghurt naturel
1 spsk af din yndlings mysli
1-2 tsk flydende blomsterhonning
Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver.
Kom yoghurten i en lille skål og fordel jordbærrene ovenpå. Drys med mysli og dryp med honning - hvis du ikke er så meget for den kraftige honningsmag kan du bruge mild akaciehonning i stedet for blomsterhonning.
Find et hjørne med sol og nyd din morgenmad.
Velbekomme!
The English Corner
After a couple of weeks of springlike weather we suddenly get a spell og winter again, brrr! Completely demoralising. I was prompted to strike back with a pretense at summer with this light breakfast meal of natural yoghurt with strawberries, müesli and honey.
Recipe:
1 handful fresh strawberries
100 ml natural yoghurt (mine is soy-based)
1 tbsp of your favourite müesli
1-2 tsp liquid honey
Rinse the strawberries and remove the stem. Cut into slices of ½ cm thickness.
Place the yoghurt in a small bowl and top with the strawberries. Sprinkle müesli on top and drizzle with honey.
Find a sunny spot to sit down and enjoy your breakfast.
Bon appétit!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar