Sommerens grillaftener giver mulighed for nogle helt uimodståelige rester. Og i disse "stop spild af mad!"-tider, er det bare med at få gang i kreativiteten og dele ud af de gode ideer.
Her i huset ryger der, udover saftige bøffer og dejligt marineret kød, gerne diverse grønsager på grillen - begge dele ofte i lidt rigelige mængder. Og det giver så muligheder dagen efter. Her er grillede peberfrugter og squash blevet til en skøn topping på frisklavet hummus, sammen med en lille håndfuld friske basilikumblade.
En enkelt tiloversbleven kalvekotelet i tynde skiver giver den som det proteinrige indslag i en sprød salat med cherrytomater, græskarkerner, og en lækker honning-sennepsvinaigrette.
Velbekomme!
mandag den 6. juni 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Nøj hvor ser det lækkert ud, Ea!
SvarSletJeg har straks sat linket til dig i vores guppe:
http://www.facebook.com/group.php?gid=21785928859&v=wall
Hurra for rester og mindre madspild!
KH
Selina Juul
fra
Stop Spild Af Mad
Hej Selina, tak for det. Jeg skal prøve at blive bedre til at dele ideer til restemad her på bloggen :)
SvarSlet