hvidvinsdampede blåmuslinger med skalotteløg og bredbladet persille
hertil hjemmebagt brød
hovedret
braiseret oksesteg
hertil quinoasalat med grønkål, gedeost og grape
dessert
lune chokoladekager med smeltende hjerte
hertil vaniljeis og bær-coulis
til champagnen
små kransekagebidder med blød nougat
Hovedretten er fra Claus Meyers kogebog Almanak, som jeg fik i julegave. Jeg har allerede fået den kogte torskerogn med kold kaperssalat, og julesalat med granatæbledressing, fra uge 1 - rent guf!
Jeg ønsker læserne en festlig nytårsaften og et godt 2011!
Uhm, det lyder lækkert!
SvarSletSalaten til hovedretten lyder rigtig spændende.
Vores nytårsmenu i år bliver ret kedelig (efter min mening), for der kommer nogle andre gæster, der bedst kan li alm. dansk mad og ikke noget alt for andeledes.
Så ingen bagte figner, vildsvinekølle eller pannacotta med lakrids til mig alligevel:(
Jeg håber ikke nytårsmenuen blev for skuffende - som regel kan man hæve det traditionelle gevaldigt ved at lave lidt utraditionelt tilbehør :)
SvarSlet