tirsdag den 28. august 2012
Variation
Jeg skulle lige prøve min muffinopskrift af som kage - så fik vi gjort kål på de overmodne abrikoser og en aldrende nektarin i samme omgang, i bedste stop-spild-af-mad stil.
Jeg brugte malede mandler i dejen og krydrede den med lidt kardemomme og ingefær. Der blev drysset kanel på toppen inden den kom i ovnen i 40 minutter. Server kagen med en god klat (soja)cremefraiche eller -flødeskum.
Velbekomme!
The English Corner
I made a cake with the recipe for sugarfree muffins from the previous entry. I used ground almonds instead of coconut, with a little cardamom and ginger in the batter, and a sprinkle of cinnamon on the top. I used up a handful of over ripe apricots and an ageing nectarine from the fruit bowl, and gave the cake 40 minutes in the oven. Serve with a generous dollop of (soy)creme fraiche or whipped cream.
Bon appétit!
Labels:
abrikoser,
allergivenlig,
bagning,
baking,
being creative,
cake,
dairy free,
dessert,
frugt,
fruit,
inspiration,
kage,
mælkefri,
sjov i køkkenet,
stop spild af mad,
vegetarian
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar