Så er der jordbær i kassevis, og varmen er tæt og tyk. En kølig jordbærshake er lige hvad vi trænger til at køle ned på.
Min er mælkefri og god hvis du får besøg af en vegetar eller veganer. Brug mandelmælken direkte fra køleskabet og køl glassene ned - læg dem i fryseren mens du renser jordbær, så er de dejligt kolde.
Opskrift:
½ kg jordbær
2 spsk sirup
½ liter mandelmælk
4 kugler Tofuline vaniljeis
Skyl og nip jordbærrene. Tag 4 flotte bær fra og kom resten i blenderen.
Kom sirup og mandelmælk i blenderen og blend på højeste hastighed i 30 sekunder.
Hæld jordbær-shaken i 4 store glas, kom en kugle is i hver og pynt med et jordbær i skiver.
Velbekomme!
The English Corner
Strawberry season is in full swing, and the oppressive heat is calling for something cool. Here is the family recipe for dairyfree strawberry shakes with vanilla icecream. Use almond milk straight from the fridge, and chill the glasses in advance.
Recipe:
½ kg strawberries
2 tbsp golden syrup
½ litre almond milk
4 scoops vanilla tofu-icecream, or other
Rinse the strawberries and remove the tops. Put 4 berries aside and the rest in your blender.
Add syrup and almond milk to the blender and run at high speed for 30 seconds.
Divide the strawberry shake between 4 large glasses, top with a scoop of vanilla icecream, and garnish with slices of strawberry.
Bon appétit!
søndag den 11. juli 2010
Jordbærshake med vaniljeis
Labels:
berries,
bær,
dairy free,
dessert,
icecream,
is,
jordbær,
mælkefri,
shake,
sommer,
vegetarian,
vegetarisk
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar