fredag den 25. december 2009

God jul

Her trisser vi rundt og hygger os med hjemme-jul, fem personer, hund og kat. Juletræet er fint og næsten helt lige i år, der er småkager, konfekt og dejlig julemad, og lige nu er alle mætte og lade ovenpå en god gang jule-mokost.

jule-mokost

Vi fik lavet er rigtig vellykket julemiddag i aftes, helt uden dramatik. Jeg tror vi kunne blive helt gode til det her, hvis vi gjorde det et par år mere i træk. Maden var god og rigelig, træet var smukt og alle fik gode gaver. Jeg sidder her ved tastaturet og gasser mig i den dejligste lune og bløde uldtrøje, mens resten af familien ser en fjollet, og lettere voldelig, action-komedie. Udenfor tør det og regnen siler ned - det er ellers mildt og lige til en gåtur, hvis ikke det var så vådt.

god jul

Jeg vil ikke blogge om julemad og konfekt idag, men sætte mig med min skitsebog og få tegnet lidt. Jeg håber I alle har en rigtig god og fredelig jul. :)



The English Corner

Merry Yule to all my readers - I hope you have a nice and peaceful holiday with lots of good food and company. I'm going to go pick up my sketchbook and do a little drawing while the rest of the family watches a silly, and slightly violent, action comedy. :)

juletræ

2 kommentarer:

  1. That's the most gorgeous Chirstmas tree ever!

    Happy Christmas and New Year to you too!

    SvarSlet
  2. Hi Marie, glad you like our tree - it's typically Scandinavian in style I guess :)

    Thank you - I hope you have a good one!

    SvarSlet