onsdag den 24. december 2008

Billedserie

Fra gårsdagens konfektværksted:

Best Quality
Fineste kvalitet iranske dadler fra årets høst.

Stuffed dates and apricots
Udstenede dadler med marcipan. De tørrede abrikoser har fået kokosmarcipan - det passer fantastisk sammen.

Stuffed dates and apricots
Chokoladesmelteren har vi haft stor glæde af siden vi købte den på tilbud i Netto.

Stuffed dates and apricots
Dyppet i chokolade - den gode edelbitter giver en dejlig mørk tone til alt det søde. (Click through image for recipe in English)

Almond bites
Marcipankugler med hel mandel - et klassisk stykke konfekt her i huset og et af de letteste at lave.

Almond bites
Dyppet i chokolade. (Click through for recipe in English)

Mints
Pebermynterne er altid nogens favorit og et let og friskt indslag, når man er stoppet med marcipan så det presser bag ørene.

Mints
Der skal selvfølgelig også god mørk chokolade på. (click through for recipe in English)

Julekort

Velbekomme og glædelig jul!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar