Fra gårsdagens konfektværksted:
Fineste kvalitet iranske dadler fra årets høst.
Udstenede dadler med marcipan. De tørrede abrikoser har fået kokosmarcipan - det passer fantastisk sammen.
Chokoladesmelteren har vi haft stor glæde af siden vi købte den på tilbud i Netto.
Dyppet i chokolade - den gode edelbitter giver en dejlig mørk tone til alt det søde. (Click through image for recipe in English)
Marcipankugler med hel mandel - et klassisk stykke konfekt her i huset og et af de letteste at lave.
Dyppet i chokolade. (Click through for recipe in English)
Pebermynterne er altid nogens favorit og et let og friskt indslag, når man er stoppet med marcipan så det presser bag ørene.
Der skal selvfølgelig også god mørk chokolade på. (click through for recipe in English)
Velbekomme og glædelig jul!
onsdag den 24. december 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar